Warning: include(/home/vocearom/public_html/!nou/modules/mod_archive/page.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/vocearom/public_html/index.php on line 3

Warning: include() [function.include]: Failed opening '/home/vocearom/public_html/!nou/modules/mod_archive/page.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/vocearom/public_html/index.php on line 3

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/vocearom/public_html/index.php:3) in /home/vocearom/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 423

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/vocearom/public_html/index.php:3) in /home/vocearom/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 423

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/vocearom/public_html/index.php:3) in /home/vocearom/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 426
Intrebari frecvente
Banner

Home
Intrebari frecvente

Raspunsuri la cele mai frecvente intrebari legate de transferurile de bani, trimitere, ridicare, locatiile agentilor, comisioane, durarata, etc.


 

INTREBARI FRECVENTE 

De unde pot sa trimit bani?

Poti trimite bani de la orice agent Coinstar. Pentru a gasi locatia dorita trebuie sa selectezi doar zona, tara si orasul in pagina Agenti.

 

Unde pot sa trimit bani prin Coinstar?

Coinstar Money Transfer este prezent in peste 150 de tari cu mai mult de 45 000 de agenti. Reteua este in continua expansiune, de aceea verifica pagina Agenti.

 

Cum pot sa platesc cand transfer bani?

Intotdeuna poti sa platesti in numerar (bani cash). In unele tari exista agenti care accepta plata cu cardul.

 

Cum se trimit banii in Romania?

 

Exista 2 modalitati de trimitere a banilor: 

- Cash (in numerar)- beneficiarul isi ridica suma de bani in cash de la orice birou Smith & Smith, BCR (Banca Comerciala Romana)

- In cont bancar – beneficiarul primeste banii in contul bancar, indiferent de banca unde are deschis contul.

 

 

Am trimis bani in Romania prin Coinstar. Unde poate merge beneficiarul sa isi ridice banii?

In Romania, banii pot fi ridicati de la orice birou Smith & Smith  sau de la orice sucursala BCR.

 

Ce documente trebuie sa prezint cand fac un transfer de bani?

Cand Trimiti sau Primesti bani in Romania trebuie sa prezinti un act de identitate valabil (carte de identitate sau pasaport).

 

Ce este codul CMT?

 

Codul CMT este codul tranzactiei pe care il primesti in momentul in care transferi bani prin Coinstar. Acest numar are 9 cifre si trebuie comunicat beneficiarului. 

Beneficiarul poate ridica banii numai daca prezinta acest cod si un act de identitate valabil.

 

 

In cat timp ajung banii la beneficiar?

Banii se transfera online. Beneficiarul poate sa isi ridice banii in maxim 10 minute.

 

Cat este comisionul de transfer de bani catre Romania?

Comisioanele sunt foarte avantajoase si se calculeaza in functie de suma transferata. Poti afla aceste informatii de la Agenti Coinstar sau din pagina de Comisioane de pe acest site.

 

Care este suma maxima pe care o pot trimite?

Suma maxima pe care o poti trimite depinde de reglementarile in vigoare din fiecare tara. In general, in Europa,  poti trimite intr-o singura tranzactie maxim 4500 de euro.  Daca doresti mai multe informatii intra in Contact cu noi.

 

 

 

 

Trimite o intrebare:

 

 
 
 
 
  
 
 

 

 
Banner
Banner

Translator

Romanian Chinese (Simplified) English French German Greek Hebrew Italian Polish Portuguese Russian Spanish

NEWSLETTER

Daca doresti sa fii la curent cu informatii aboneaza-te la newsletter-ul Vocea Romanilor

Nume:

Email:

.:: Eroare ::.
Descrierea erorii:

A apărut o eroare necunoscută!